Ask a Queston About This Item


Купуване?

       Обади се📞088-513-5123

                                                                                                                                               Започни     VIBER CHAT

     

                                                                                                                                                                                                      
BGtop

3D профили GRN чирени са едновременно супер леки, издръжливи и много удобни за използване. Острието на A100 е направено от дълбоко крио обработена прахова стомана Magnacut супер чиста, което му дава невероятно устойчивост на режеият ръб, като същевременно поддържа превъзходна устойчивост на корозия и издръжливост. Напълно ambidextrous A LOCK осигурява целия монтаж и осигурява безопасно и много приятно потребителско изживяване. A100 също така разполага с контрастиращ червен дистанционер, който работи като опора за ръката, както и за  закрепване на ланярда. 

100% произведени в Чехия и всички части произведени в Европа. 

Бутонът ANV, подходящ както за десничари, така и за левичари, съчетава предимствата на tumbstud с комфорта на отвор в острието. Центърът на бутона за отваряне е лесно забележим с ANV Lumidot, направен от швейцарска суперлуминова.


Издръжливият A-lock съчетава гъвкавост с безопасност. Може да се използва с ръкавици и е маркиран с червен контрастен индекс. Благодарение на супер сигурно то заключване, никога няма да се съмнявате в A100.


Изключително издръжливият полимер композитен GRN, използван за огнестрелни оръжия, дава на A100 чирените силата, от която се нуждаят, като същевременно поддържат невероятно ниско тегло. Целият нож тежи само 72 грама. Повърхността на дръжката е текстурирана с флейта, която осигурява сигурно сцепление, изглежда страхотно и не пречи на плъзгането в джоба. Благодарение на цялостното 3D профилиране, дръжката A100 се вписва перфектно в ръката при нисък профил.

Елегантен, безопасен, с монтаж от двете страни. Нашият  джобен клипс с дълбоко носене е съчетание на стил и готовност. Благодарение на външния си вид, подобен на писалка, вашият A100 няма да привлече нежелано внимание, но в същото време винаги ще бъде под ръка.


Тип острие:ANV Swedge, Drop point
Отваряне:ANV бутон за една ръка
Заключване:

A-lock

клипс:Deep Carry  дълбок с обръщане
Стомана: Magnacut
Твърдост:64 HRC
Чирени:GRN
Покритие:DLC
Обща дължина:210 mm / 8,3 inch
Острие:88 mm / 3,6 inch
Дебелина на острието:3 mm / 0,1 inch
Тегло:72 g / 2,5 ozThere are no reviews for this product.

Write a review

Please login or register to review

ACTA NON VERBA A100 magnacut/DLC/GRN

  • Производител ACTA NON VERBA
  • Product Code: Anva100magnacut
  • Availability: 2-3 Days
  • 399.00лв.

Short Description
Сподели Facebook