Ask a Queston About This Item


Купуване?

       Обади се📞088-513-5123

                                                                                                                                               Започни     VIBER CHAT

     

                                                                                                                                                                                                      
BGtop

Популярният дизайн M16 на късния Кит Карсън се завръща със серията от неръждаема стомана. С още по-голяма мощност и функционалност от всякога, трите версии предлагат гама от размери и конструкция на острието, така че можете да изберете коя от тях трябва най-добре. Запазвайки всички фен-любими характеристики на линията Kit на тактически ножове, след което преоткрива като UDC, M16-04SS добавя още повече сила и производителност към микса. Конструиран с висококачествена Sandvik 12C27 ™ За отлично задържане на ръба,  с микро бластиран финиш, за да се намали всеки нежелан отблясък или отражение.СТОМАНА 12C27 Сандвик стомана

ДРЪЖКА Неръждаема стомана

Острие 9,9 см

ДЕБЕЛИНА 3,4 мм

ОБЩО 23,7 см

ТЕГЛО 173 г

ОТВОР с флипер

БЛОК Заключване на рамката

Клипс обратим

ДИЗАЙНЕР Кит Карсън

ПРОИЗХОД Произведено в Китай

There are no reviews for this product.

Write a review

Please login or register to review

Crkt M16-SS TANTO SILVER M16-04SS

  • Производител CRKT
  • Product Code: Crkt M16-SS TANTO SILVER M16-04SS
  • Availability: 2-3 Days
  • 140.00лв.

Short Description

M16 „Carson Flipper“ на CRKT започна всичко

Всеки нож, проектиран от запален любител на открито, ще носи марката за трудна употреба и качество, но добавете към това двадесет години военна служба и този нож ще бъде също толкова здрав, колкото и неговият дизайнер. Дизайнът CRKT M16 на старши сержант Харолд Джоузеф „Кит“ Карсън беше първият нож, направен в масови количества, който включваше рядко срещаната система за отваряне с бързо разгръщане, известна като „флипер“.

Първоначално пуснат през 1999 г., дизайнът на Kit CRKT M16 проби на пазара на кръстопът за ножове и самия свят и беше изпратен на военния персонал на палети.

„Кит беше истинската сделка, докато той работеше много усилено върху формата и функцията, основната му цел беше да изгради проекти, които да служат на потребителя“ Президентът на CRKT, Род Бремър, каза, „Военното минало на Кит му служи изключително добре и през годините неговият M16 дизайнът е служил на стотици хиляди войници, на които той толкова много се грижеше.

Кой е изобретил плавника? Това остава загадка за производителите на ножове и ентусиастите. Легендата разказва, че произходът му може да се проследи още в края на 19 век. Това, което е ясно е, че M16 на CRKT стана толкова популярен, че механизмът за отваряне често беше наричан „Carson Flipper“ скоро след пускането му на пазара.

Kit почина миналата есен и CRKT пуска M16 Classic Series като почит.Сподели Facebook