Доставка и Плащане

Доставка и Плащане

1.       Доставката в COSTOFFKNIVES.COM се извършва от 2 до 9 работни дни в зависимост от наличностите в нашия склад . COSTOFFKNIVES.COM си запазва правото да удължи срока на доставка при следните причини : временна липса на наличност , промоции , натрупване на голям брой поръчки , ревизия и други причини, които налагат удължаване на срока на доставката . COSTOFFKNIVES.COM работи с куриерска фирма ЕКОНТ до техен офис . По Ваше желание можем да изпратим  Вашата поръчка и по друга фирма куриер като за тази цел трябва да го упоменете в данните за доставка към вашата поръчка или на нашите оператори по телефона. В такъв случай обаче куриерските услуги са изцяло за сметка на клиента .

2.       Опция преглед - изисква се от куриера при получаване на пратката . Клиентът е задължен да си поиска преглед на пратката (ако желае да провери дали поръчаното отговаря на изпратеното от COSTOFFKNIVES.COM ) , за да може онлайн магазина да позволи пратката да се отвори . Клиентът не е задължен да приеме пратката ако смята , че това , което е поръчал не отговаря на полученото .

3.       Плащането на поръчката се извършва чрез наложен платеж ( означава наложен платеж по Закона за пощенските услуги ) на куриера т.е клиента заплаща поръчаното от COSTOFFKNIVES.COM на куриера , който му носи поръчката или в офисите на куриерската фирма . Възможно е и заплащане по банков път или PayPal. Плащането се извършва само в български лева . Всички цени в сайта са с начислен ДДС .

4.       Доставките се извършват от Понеделник до Петък в работни дни като преди да бъдат изпратени пратките нашите оператори звънят на посочения от Вас телефон за уточение и потвърждение на вашата поръчка . Поръчки НЕ се изпращат ако не ни бъдат уточнени и потвърдени по телефон .

7.       Продуктите Ви се доставят от „ТЕРАТОНИ“ ООД BG20161614 адрес: гр. Варна