Условия за Връщане

Връща

Така става.

Не си доволен от поръчаното? Ние ще ви помогнем да върнете поръчката си. Така става.


Условия

Можете да върнете поръчката си в рамките на 14 дни след доставката. Връщане на продукти, които все още са в оригиналната и неповредена опаковка и които не са били използвани.


Ако оригиналната опаковка липсва или е повредена вече не можем да продаваме този продукт, сякаш е нов. Поради намалението на стойността ще получите максимум 75% от сумата на покупката в замяна.


За продукти, които са били използвани, но вече не работят, както би трябвало да се радваме да ви препратим към гаранционните условия. Използваните продукти не могат да бъдат върнати, също така не можем да възстановим парите, които сте платили за тези продукти.


Заявете връщане

Можете да поискате връщане тук. Ще ви изпратим инструкциите по пощата. Винаги попълвайте номера на връщане, който сме ви дали във формуляра за връщане.


Попълнете формуляра за връщане

Използвайте опаковъчния фиш като формуляр за връщане или изтеглете и отпечатайте формуляра за връщане тук. Кажете ни кой елемент желаете да върнете и какво искате да направим. Предпочитате ли друг продукт? Поръчайте го на уебсайта, не е възможно да промените поръчката си.


Изпратете ни го обратно

Вие връщате поръчки на ваш собствен риск (дори и да плащаме разходите за доставка). Kato Group BV не може да носи отговорност за липсващи или повредени връщания и продукти. Като такъв винаги трябва да увийте връщането си с внимание. Бихте могли, например, да използвате кутията, в която е влязъл. Също така върнете всякакви аксесоари или свързани елементи.