Ask a Queston About This Item


Купуване?

       Обади се📞088-513-5123

                                                                                                                                               Започни     VIBER CHAT

     

                                                                                                                                                                                                      
BGtop

Нож за врат N.K.1 DW. Нож с фиксирано острие Stone Washed и ножница, пригодена да виси на врата, по желание на талията или колана. Въз основа на модела на Скинър, който е бил препроектиран към тактическата версия. Изящен нож с впечатляваща ефективност на рязане, използван за самозащита, както и за малки произведения.


Въпреки малкия си размер, доброто лежи в ръката, тя дава възможност за ефективни дълбоки разфасовки. Подбитката на рампата / гръбначния стълб на гръбначния стълб е предназначена да улесни подкрепата на палеца или показалеца. В експертни ръце този нож е невероятно бърз - N. K. 1 е професионален инструмент.


Острие - остър, масивен, 3 мм дебелина с модифицирана Drop Point с ясно маркирано коремно острие осигурява отлична геометрия на режещ ръб и изключителна производителност на рязане. Произведен от високоякостна, здрава, висококласна N690 неръждаема стомана с твърдост 60 HRC, изработена в австрийските стоманодобивни изделия Böhler. Гладко острие (Обикновен тип) е направено с плоска кройка (Плоско мелене), което Каменно измито покритие.


Дръжка - с перфектен дизайн, изработен от неръждаема стомана N690Co на австрийския Böhler-Uddeholm. Формата на сцеплението предотвратява случайни наранявания по време на употреба. Уголемен пролука (lanyard hole) в задната част за издърпване на каишката или безопасното въже.


Sheath - изработен от Kydex материал ви позволява бързо да получите нож във всяка ситуация. Включва въже, изработено от паракорд, за да окачите ножа на врата. Кобурът може да се прикрепи и заедно с незадължителните аксесоари extrema Ratio: недостатъчно ленти системата M.O.L.L.E. или на колан, който ви позволява да използвате N.K. 3 K като клинч изписване (кратък нож за крайна защита в клинч). Clinch Pick нож, инструмент идеален за самозащита също от седнало положение.


Крепежните средства - незадължителни аксесоари Extrema Ratio ви позволява да регулирате метода на прехвърляне според вашите нужди. КОЛАН-КЛИП (закрепване на обшивката към колана), ПОД РИЗА СИСТЕМА (закрепване за пренос).


Тип стомана: Böhler N690

Твърдост на острието: 60 HRC

Дължина на острието: 51.0 мм / 2" 

Дебелина на острието: 3.0 мм / 0.12"

Габаритна дължина: 129.0 мм / 5.1"

Тегло: 56.0 г / 2.0 унции

Тип острие: Обикновен

Тип дръжка: Böhler N690 Стомана

Шийт: Кидекс 

Производител: Екстремно съотношение, Италия

There are no reviews for this product.

Write a review

Please login or register to review

Extrema Ratio N.K.1, Stone Washed

  • Производител Extrema ratio
  • Product Code: Extratiskin
  • Availability: 1
  • 288.00лв.

Short Description
Сподели Facebook