Ask a Queston About This Item


Купуване?

       Обади се📞088-513-5123

                                                                                                                                               Започни     VIBER CHAT

     

                                                                                                                                                                                                      
BGtop

Гигантски Mamba Wolf Grey, пълен размер танто нож с пълна конструкция танг. Оферта за тези, които обичат ножове с японски профил острие, но не искат да се откажат от тактическата дръжка и тактически скабард. В квалифицирани ръце невероятно бързо и ефективно, типичен инструмент за професионалист.


Пресечен, универсален нож с глава, който може да издържи на екстремни натоварвания на огъване. Лесният за изостряне профил на Танто поддържа остър режещ ръб и способност за проникване - без значение колко трудно се носи. Благодарение на теглото и баланса си Giant Mamba е отличен нож за използване на бойното поле, както и подходящ за тежка полева работа.

Острие - с дебелина 6,3 мм с профил на Танто. От двете страни на острието кръвни канали (броня). Изработена от добра пазеща острота, издръжлива висока кобалтова неръждаема стомана N690 с твърдост от 58 HRC, произведени в австрийски стоманодобивни работи Böhler. Острието е с покритие от неотразителен Каменно измито матово покритие. Обикновеното острие има Плоско мелене за добри свойства за рязане. На гърба на острието нареза подкрепа за палеца (горен jimping).


Дръжка - покрита с неплъзгащи се гуменоподобни лица, изработени от Термопластичен еластомер Forprene (еластична възвръщаемост, мекота, устойчивост на химикали), осигурява сигурно захващане също и когато е мокър. Стоманена глава с уголемени lanyard дупка може да се използва като чук / стъкло чупене и още...


Wolf Grey инжекция формован найлон обвивка с M.O.L.L.E. приставка за каишка. (Модулна олекотена товаропреносяща техника). Универсалният ажурна кобур пази ножа от падане (snap), намалява теглото и улеснява изсушаването на острието. Долна част на кобур с велкро каишка за обезопасяване на ножа към бедрото

Тип стомана: Böhler N690

Твърдост на острието: 58 HRC

Дължина на острието: 163.0 мм / 6.41"

Дебелина на острието: 6,3 мм / 0,24"

Обща дължина: 293.0 мм / 11.53"

Тегло: 289.0 г / 10.19 унции

Режещ тип ръб: Обикновен

Тип острие: Танто

Материал на дръжката: Forprene

Sheath: Инжектиране формован найлон

Производител: Екстремно съотношение, Италия

There are no reviews for this product.

Write a review

Please login or register to review

Extrema Ratio Giant Mamba Wolf Grey

  • Производител Extrema ratio
  • Product Code: Giantmamb
  • Availability: 2-3 Days
  • 330.00лв.

Short Description
Сподели Facebook