Ask a Queston About This Item


Купуване?

       Обади се📞088-513-5123

                                                                                                                                               Започни     VIBER CHAT

     

                                                                                                                                                                                                      
BGtop

Малките размери на продукта ви позволяват винаги да носите нож със себе си, а висококачествените материали имат добра здравина и непретенциозна грижа, така че моделът запазва първоначалния си вид за дълго време.

Основата на ножа е острие от стомана 8Cr13MoV. Това е високовъглеродна стомана, която има висока устойчивост на корозия и не потъмнява при продължителен контакт с влага. Съставът на стоманата е както следва: въглерод - 0,8%, хром - 13%, манган - 0,4%, силиций - 0,5%, никел - 0,2%, молибден - 0,15%, фосфор - 0,02% и ванадий - 0,1%. Благодарение на високото съдържание на хром и наличието на силиций в състава, елиминира възможността за отчупване и деформация по време на сложна работа. Други елементи са отговорни за устойчивостта на износване на острието, здравината и устойчивостта на химически среди, което прави възможно използването на ножа при всякакви условия.

Острието на ножа има добри режещи свойства, а дупето е с дебелина 3,1 милиметра - това е най-оптималната ширина, която ви позволява да работите с материали с различна твърдост: острието ви позволява лесно да режете храна у дома и да заточвате дървени колчета по време на риболов. Твърдостта на острието е 57-59 HRC. Острието се заточва лесно с прости шлифовъчни камъни, като същевременно запазва остротата на режещия ръб за дълго време, дори при интензивни натоварвания.

Острието е с матово покритие, благодарение на обработката на инструмента по метода stonewash. Покритието изпълнява няколко функции: придава на продукта привлекателен външен вид, скривайки появата на малки драскотини и ожулвания по повърхността на острието и в същото време допълнително укрепва стоманата.

Liner Lock е отговорен за безопасността на Ruike D198-PD. Това е един от най-надеждните механизми, който осигурява сигурно фиксиране на острието в отворено положение и ви позволява да отваряте и затваряте острието с една ръка. За да затворите ножа след употреба, не е нужно да полагате много усилия - просто натиснете палеца си върху малка плоча на облицовката.

Продуктът е оборудван с приятна на допир дръжка с подложки от полиамид PA66. Този материал превъзхожда обикновената пластмаса по своята здравина и издържа на въздействието на изключително високи температури. Подложките са с вълнообразна повърхност, за да осигурят сигурен захват и по-добър контрол на инструмента по време на работа, ако ръцете ви са мокри или носите тесни ръкавици. За да бъде ножът удобен за носене, той е снабден с метална скоба, която ви позволява да фиксирате острието върху дрехи или вътре в чантата. Ако трябва да премахнете скобата, можете да го направите, като развиете двата винта.

Ножът Ruike D198-PD е плавник за ежедневно носене. Подходящ е за използване по време на отдих на открито, тъй като може да се справи със задачи с различна сложност, които могат да възникнат далеч от цивилизацията, а също така е подходящ за работа у дома или в страната. В същото време ножът има приятен дизайн, който ще се хареса на естетите - такъв инструмент не се срамува да носите в града или да купувате като подарък.


Особеност:

Сгъваеми плавници за ежедневна употреба;

8Cr13MoV стоманен материал за ножове с висока устойчивост на корозия;

твърдостта на острието достига 57-59 HRC;

дебелината на дупето е 3,1 мм;

острието е със специално покритие stonewash;

ключалката на обшивката е отговорна за фиксирането на острието;

дръжката е изработена от термоустойчив полиамид PA66;

можете да използвате метална скоба, за да фиксирате ножа в джоба си;

дължината на ножа в отворена форма достига 231 mm;

дължината на острието е 98 мм;

тегло на продукта - 118 гр

There are no reviews for this product.

Write a review

Please login or register to review

Ruike 198pb

  • Производител RUIKE
  • Product Code: 198pb
  • Availability: 2-3 Days
  • 75.00лв.

Short Description
Сподели Facebook