Ask a Queston About This Item


Купуване?

       Обади се📞088-513-5123

                                                                                                                                               Започни     VIBER CHAT

     

                                                                                                                                                                                                      
BGtop

Модерна и здравословна кухня – вие решавате кои натурални съставки да използвате, за да си направите собствено преработено месо – консервирано или неконсервирано. Уредът за готвене под налягане е идеален и за приготвяне на вегетариански ястия.


Иновативен дизайн – благодарение на специалния си дизайн тенджерата под налягане стъпва на фланец и не докосва дъното на тенджерата, благодарение на което водата обгръща тенджерата под налягане, образувайки така наречената водна риза и прави приготвените ястия сочни и еднородни попарен.


Доказана и безопасна – тази тенджера за шунка под налягане е нашият бестселър от много години. Изработена е от висококачествена неръждаема стомана, предназначена за контакт с храни. Този продукт е регистриран в Европейското патентно ведомство.


Цялостно решение – този комплект е проектиран така, че да направи процеса на попарване по-равномерен в целия обем, тъй като тенджерата под налягане не докосва дъното на съда. Перфектно регулираният фланец предотвратява изпаряването на водата, благодарение на което не е необходимо да проверявате количеството вода, да я допълвате или да се притеснявате от котлен камък. Двата термометъра включени в комплекта позволяват контрол върху целия процес. Комплектът включва тенджера 4 L, фланец, тенджера под налягане 1,5 kg, торбички за готвене, два термометъра, многоезично ръководство за употреба и изпитани рецепти


Универсален – наведнъж можете да приготвите до 1,5 кг суровини в тенджера под налягане, като: класически шунки, руладини, обедно месо и веган пастети. Може да се използва с електрическа, индукционна или газова печка. Уредът може да се мие в съдомиялна машина.


Производителят представя тенджера под налягане с тенджера за попарване във водна риза - перфектен продукт за приготвяне на месни и вегетариански ястия, без да се налага да използвате допълнителна тенджера. Подобно решение значително улеснява използването на тенджера под налягане. Продуктът е предназначен за производство на вкусно домашно попарено месо. Лесен е за използване и позволява приготвянето на до 1,5 кг месен продукт. Благодарение на просторната си камера можете да го използвате за приготвяне на бекон, шунка или ароматни руладини, които са отлични за срещи с приятели или роднини! Този специален съд за готвене е предназначен за приготвяне на сочно месо за вечеря и различни видове преработено месо и вегетариански ястия – всички здравословни и лишени от химически добавки. Продуктът е подходящ за всички видове готварски печки.


Подарете здравословни решения на най-близките си! Ако държите на здравословното готвене и искате да знаете какво ядете вие ​​и вашето семейство и ви е писнало от всичкия натриев глутамат и други химикали в храната ви – тогава тенджерата за шунка под налягане е нещо за вас! Версията, която побира 1,5 кг вложен материал, ще ви позволи да приготвите наистина обилна порция от любимите си ястия, които по-късно да замразите и да се наслаждавате на вкуса им за по-дълго време! Функционирането на този съд за готвене се състои в загряване на вода и попарване на месото. Вие сте този, който решава кои естествени съставки да използвате, за да направите свое собствено преработено месо – консервирано или неконсервирано. Можете да сте сигурни, че няма да съдържа изкуствени консерванти и добавки и че вкусът му ще бъде подчертан перфектно от подправки по ваш избор. - тенджера 4 л - съвместима с всички видове котлони, - фланец, - тенджера под налягане с капацитет 1,5 кг, - готварски торбички за влагане (10 бр
There are no reviews for this product.

Write a review

Please login or register to review

Шунковар на водна баня

  • Product Code: Шунковар на водна баня
  • Availability: 1
  • 110.00лв.

Short Description
Сподели Facebook