Ask a Queston About This Item


Купуване?

       Обади се📞088-513-5123

                                                                                                                                               Започни     VIBER CHAT

     

                                                                                                                                                                                                      
BGtop

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ – Изработени от 18/8 за хранителни цели неръждаема стомана, без BPA. Повърхността на бутилката е с устойчиви на износване материали, експлоатационният живот на термоса се удължава.


KEEP HOT&COLD – Двустенна вакуумна изолационна технология и вътрешният слой е покрит с мед, остава студен за 36 часа, горещ за 24 часа. Голям капацитет, можете да се наслаждавате на ледена вода под горещото лятно слънце или да пиете горещо кафе през студената зима през целия ден.


УСТОЙЧИВО НА ТЕЧОВЕ – Силиконовото уплътнение за хранителни продукти осигурява напълно запечатано гърло на бутилката и не разлива вода. Ако трябва да работите навън цял ден или да шофирате дълго време, този термос е идеалният избор


ЛЕСНО ЗА ПОЧИСТВАНЕ – Можете да поставите вашите напитки в бутилката, като кафе, кока-кола, спортни напитки или сок, бутилката не оставя миризмата на напитката след почистване

ПЕРФЕКТНО ОБСЛУЖВАНЕ – OKADI се надява, че всеки наш клиент може да получи най-перфектните продукти и услуги. Ако не сте доволни от нашия продукт, моля свържете се с нас и ние ще разрешим проблема за вас възможно най-скоро.


There are no reviews for this product.

Write a review

Please login or register to review

Термос Okadi 2.5 Л. зелен

  • Производител Okadi
  • Product Code: Okadi2.5l large
  • Availability: 2-3 Days
  • 58.00лв.

Short Description


Сподели Facebook