Ask a Queston About This Item


Купуване?

       Обади се📞088-513-5123

                                                                                                                                               Започни     VIBER CHAT

     

                                                                                                                                                                                                      
BGtop

Подобрете зрителния си обхват 】E12R доставя до 1200 лумена с разпръскване на лъча до 179 метра, може да се използва като къмпинг светлина или прожектор.


Зареждане от тип C 】 Може да служи като захранваща батерия за вашия смартфон и разполага с капак на порта, за да предотврати замърсяването или мръсотията, уловени в микро USB порта. 【Лек и компактен】E12R тежи само 92 g с дължината на смартфон (137 mm), лесен е за носене. 【Мощна батерия】Използва литиево-йонна батерия 18650 със защитна платка, която има време на работа до 173 часа. 【Различни режими и яркост】E12R разполага с 4 нива на яркост и 2 режима на светкавица (висок/среден/нисък/еко/строб), за да отговори на различни нужди.

E12R е снабден с подобрени функции, включително ниско разстояние до 179 метра и лъч от 1200 лумена.
С поставянето на силиконов разсейвател E12R ще се трансформира в прожектор с мек лъч. Служи като Power Bank E12R не само може да се използва като фенерче, но и като захранваща банка, за да натоварите вашия смартфон. Компактен и преносим дизайн Елегантно и удобно за хващане тяло, теглото само на E12R е 92 g, лесно е за носене. Несравним капацитет на батерията Той използва презареждаема литиево-йонна батерия, която издържа до 173 часа. Лесна работа с една ръка E12R разполага с четири нива на яркост плюс стробоскоп и SOS режим. Водоустойчив плюс против прах E12R се доставя с гумена капачка, за да предотврати попадането на прах или мръсотия в порта за зареждане.
E12R разполага с дишаща нощ, което ви позволява да намерите фенерчето във вашия къмпинг. Термична защита Предотвратява прегряване E12R ще регулира мощността според температурата, за да предотврати прегряване на фенерчето. Изтънчена изработка отвътре навън E12R е изграден с лещи с висока пропускливост на светлина и немски OSRAM P9 Led.

There are no reviews for this product.

Write a review

Please login or register to review

Wuben E12 R EDC фенер с функция Powerbank

 • Производител Wuben
 • Product Code: E12r
 • Availability: 1
 • 119.00лв.

Short Description
Сподели Facebook